Ashampoo Movie Studio 2

Ashampoo Movie Studio 2 er det ideelle programmet for å lage og redigere video. Klipp, konverter eller del dine filmer, og flett sammen bilder og videoer med elegante overganger.

Det nylig reviderte Ashampoo Movie Studio gir brukerne raskere resultater for både nybegynnere og eksperter. Programmet tilbyr brukervennlige optimaliseringer og nye alternativer for klipping av videoer. Du bestemmer selv om du vil redigere videoer kjapt i enkel modus, eller få tilgang til alle funksjonene i ekspertmodus. Enkel modus er ideell for å brenne filmer med elegante introer raskt og enkelt.

ashampoo movie studio 2

Ekspertmodus gir ekstra fleksibilitet i forhold til klipping, effekter og overganger. Med hjelp av smarte og intuitive veivisere, nøyaktig posisjonering av klippemarkører og undertekster, er programmet enkelt å bruke, selv for nybegynnere.

ashampoo_movie_studio_2_video_editing

Brukere kan også legge til musikk og effekter, justere volum og velge fra et stort antall animerte maler med introer og rulletekster for en virkelig kinoopplevelse. Ashampoo Movie Studio gjør det også enkelt å fjerne uønskede trailere og annonser, eller dele opp videoer i mindre segmenter. Ferdige videoer kan selvsagt brennes på alle plateformater.

ashampoo_movie_studio_2_cut

– Klipp, produser og konverter videoer helt enkelt
– Ny enkel- og ekspertmodus med forbedret brukervennlighet
– Enkel justering av fargemetning, skarphet og volum
– Musikalsk gjengivelse og volumjustering
– Profesjonelle toning og overgangseffekter

Annonse:

Kjøp Ashampoo Movie Studio nå

ashampoo_movie_studio