Ashampoo WinOptimizer 2019

Ashampoo WinOptimizer 2019 er et velprøvd program for Windows-optimalisering og rengjøring. Det sikrer deg en jevnt høy ytelse og et stabilt system.

scr-ashampoo-winoptimizer-2019-check

Ashampoo WinOptimizer 2019 rydder, øker og optimaliserer ytelsen til ditt Windows-system langt utover det innebygde verktøy kan levere.

Flere inkluderte moduler hjelper deg med å analysere og tilpasse Windows til dine behov.

1-klikks optimalisering er en brukerfavoritt som fjerner rot, reparerer ugyldige snarveier og renser nettleserne dine for overflødige data som historikk og informasjonskapsler.

Praktiske vedlikeholdsverktøy fjerner søppelfiler og surfespor og renser også registerdatabasen.

Kraftige prosess- og tjenesteverktøy bidrar til å forbedre oppstartstidene i Windows.

Ashampoo WinOptimizer 2019 har også en kraftig systemanalyse for detaljert informasjon om installert program- og maskinvare.

Effektiv personvernbeskyttelse oppnås gjennom to integrerte moduler.

Den første deaktiverer Windows telemetri funksjoner for å forhindre at systemet ringer hjem, mens det andre krypterer og passordbeskytter dine sensitive filer.

Andre verktøy inkluderer HDD Benchmark, for å måle lese- og skriveytelsen på harddiskene, og Context Manager for å fikse ugyldige filtilknytninger.

Alle rensemodulene er oppdatert for å støtte all aktuell programvare.

Sist, men ikke minst, inneholder Ashampoo WinOptimizer 2019 nå en SSD-veiviser for å forbedre levetiden til SSD-ene og den generelle ytelsen til Windows.

Ashampoo_winoptimizer-2019-en

Ashampoo WinOptimizer 2019 renser, akselererer og sikrer ditt Windows-system.

Et flott program for optimalisering av pc'en og beskyttelse av personvern.

Pris = Gratis

Sjekk det ut!   

RICHANSE.NO

sjekk om nettstedet har døde lenker

Sjekk om nettstedet ditt har døde lenker

Dead Link Checker Et kraftig verktøy for å finne døde lenker. Hvis du eier eller administrerer et nettsted, vet du at det kan være en utfordrende oppgave å vedlikeholde det. Et av de vanligste problemene du vil støte på er lenker som ikke lenger virker. Det vil gjøre at opplevelsen av nettstedet blir en dårlig erfaring. Du vil også få dårligere rangering på søkemotorer. Heldigvis finnes det en løsning: DeadLinkChecker.com. Hva er DeadLinkChecker.com? DeadLinkChecker.com er et gratis online verktøy som lar deg sjekke nettstedet ditt for ødelagte lenker. Det fungerer ved å gjennomsøke nettstedet ditt og teste hver lenke for

spillelister

Flytt spillelister fra Spotify, Youtube….

Trenger du å flytte spillelister, Artister fra en musikk strømmetjeneste til en annen? Freeyourmusic.com FreeYourMusic.com er en nettbasert musikkoverføringstjeneste. FreeYourMusic.com er en nettbasert musikkoverføringstjeneste som lar brukere overføre musikk fra én musikkstrømmetjeneste til en annen. Plattformen støtter et bredt spekter av musikkstrømmetjenester, inkludert Spotify, Apple Music, Tidal, YouTube Music, Amazon Music, Deezer, Google Play Music og mange flere. Med FreeYourMusic.com kan brukere overføre spillelister, spor og album fra en tjeneste til en annen, og eliminerer behovet for å manuelt gjenskape musikksamlingen på hver plattform. VIKTIG: Det kan være at ikke alle strømmetjenestene har alle de samme artistene, så de vil ikke

optimalisering

En av de beste bilde optimalisering utvidelsene?

Imagify bilde optimaliserings verktøy Imagify finnes som nettsted og en WordPress utvidelse. Du kan optimalisere bilder både på nettstedet og i WordPress. I denne artikkelen fokuserer jeg på WordPress utvidelsen. Imagify er et kraftig bilde optimaliserings verktøy som du trenger på ditt WordPress nettsted, utvidelsen optimaliserer og reduserer størrelsen på bildene dine, som vil  gjøre at sidene lastes inn mye fortere. Imagify bruker avanserte algoritmer for å redusere størrelsen på bilder uten å ofre kvaliteten. Starter er en gratis konto som kommer med en 20 MB månedlig plan på ubegrensede nettsteder. Du kan komprimere på 2 måter med gratis versjonen, Smart