Ashampoo WinOptimizer 2019

Ashampoo WinOptimizer 2019 er et velprøvd program for Windows-optimalisering og rengjøring. Det sikrer deg en jevnt høy ytelse og et stabilt system.

scr-ashampoo-winoptimizer-2019-check

Ashampoo WinOptimizer 2019 rydder, øker og optimaliserer ytelsen til ditt Windows-system langt utover det innebygde verktøy kan levere.

Flere inkluderte moduler hjelper deg med å analysere og tilpasse Windows til dine behov.

1-klikks optimalisering er en brukerfavoritt som fjerner rot, reparerer ugyldige snarveier og renser nettleserne dine for overflødige data som historikk og informasjonskapsler.

Praktiske vedlikeholdsverktøy fjerner søppelfiler og surfespor og renser også registerdatabasen.

Kraftige prosess- og tjenesteverktøy bidrar til å forbedre oppstartstidene i Windows.

Ashampoo WinOptimizer 2019 har også en kraftig systemanalyse for detaljert informasjon om installert program- og maskinvare.

Effektiv personvernbeskyttelse oppnås gjennom to integrerte moduler.

Den første deaktiverer Windows telemetri funksjoner for å forhindre at systemet ringer hjem, mens det andre krypterer og passordbeskytter dine sensitive filer.

Andre verktøy inkluderer HDD Benchmark, for å måle lese- og skriveytelsen på harddiskene, og Context Manager for å fikse ugyldige filtilknytninger.

Alle rensemodulene er oppdatert for å støtte all aktuell programvare.

Sist, men ikke minst, inneholder Ashampoo WinOptimizer 2019 nå en SSD-veiviser for å forbedre levetiden til SSD-ene og den generelle ytelsen til Windows.

Ashampoo_winoptimizer-2019-en

Ashampoo WinOptimizer 2019 renser, akselererer og sikrer ditt Windows-system.

Et flott program for optimalisering av pc'en og beskyttelse av personvern.

Pris = Gratis

Sjekk det ut!   

RICHANSE.NO

optimalisering

En av de beste bilde optimalisering utvidelsene?

Imagify bilde optimaliserings verktøy Imagify finnes som nettsted og en WordPress utvidelse. Du kan optimalisere bilder både på nettstedet og i WordPress. I denne artikkelen fokuserer jeg på WordPress utvidelsen. Imagify er et kraftig bilde optimaliserings verktøy som du trenger på ditt WordPress nettsted, utvidelsen optimaliserer og reduserer størrelsen på bildene dine, som vil  gjøre at sidene lastes inn mye fortere. Imagify bruker avanserte algoritmer for å redusere størrelsen på bilder uten å ofre kvaliteten. Starter er en gratis konto som kommer med en 20 MB månedlig plan på ubegrensede nettsteder. Du kan komprimere på 2 måter med gratis versjonen, Smart

program snarveier

Lag program snarveier i Windows 11

Apper/Program snarveier i windows 11 For å legge Apper/program snarveier på oppgavelinjen For å legge til programmer på oppgavelinjen går du bare inn på menyen og finner programmet som du vil ha på oppgavelinjen, når du finner programmet høyreklikker du bare på ikonet til programmet og velger fest til oppgavelinjen. For å fjerne snarveier/apper fra oppgavelinjen høyreklikker du på app ikonet/snarveien og velger Løsne fra oppgavelinjen. For å legge til snarveier på skrivebordet metode 1 For å legge til en program snarvei på skrivebordet i windows 11 må du: Trykk på windows start menyen. Trykk deretter på alle apper oppe

AI Chatbot Avatar