Sjekk Lenker med – Broken link checker

Beskrivelse
Denne utvidelsen overvåker nettstedet ditt på jakt etter ødelagte lenker og forteller deg om noen er funnet.

I wordpress administrasjonspanel trykker du på utvidelse og legg til ny søk deretter på Broken link checker (Har over 600.000 installasjoner) og trykk innstaller og deretter activer utvidelse.

Egenskaper
Kontrollerer koblinger i dine innlegg, sider, kommentarer, bloggrollen og egendefinerte felt (valgfritt).

Registrerer koblinger som ikke fungerer, mangler bilder og omdirigeringer. Varsler deg enten via wordpress dashboard eller via e-post.

Gjør at brutte koblinger blir vist annerledes i innlegg (valgfritt).

Forhindrer at søkemotorer følger ødelagte koblinger (valgfritt).

Du kan søke og filtrere lenker via URL, ankertekst og så videre.

Lenker kan redigeres direkte fra plugin-siden, uten å manuelt oppdatere hvert innlegg.

Mange konfigurasjonsmuligheter.

Lenker

 

Grunnleggende bruk

Når installert, vil plugin Broken Link Checker begynne å analysere innleggene dine, bokmerkene (AKA blogroll) og annet innhold og se etter lenker. Avhengig av størrelsen på nettstedet ditt kan dette ta fra noen få minutter opp til en time eller mer. Når parsing er fullført, starter utvidelsen for å sjekke hver lenke for å se om den fungerer. Igjen, hvor lang tid dette tar avhenger av hvor stort nettstedet ditt er og hvor mange lenker det er. Du kan overvåke fremdriften og justere ulike koblingskontroll alternativer i Innstillinger -> Link Checker.

De ødelagte koblingene, hvis noen finnes, vises i en ny fane i WP admin panelet – Verktøy -> Broken Links. En melding vil også vises i widgeten “Broken Link Checker” på Dashboard. For å lagre visningsplass, kan du holde widgeten lukket og konfigurere den for å utvide automatisk når problematiske koblinger oppdages. E-postvarsler må aktiveres separat (i Innstillinger -> Link Checker).

“Broken Links” -fanen vil som standard vise en liste over ødelagte koblinger som hittil har blitt oppdaget. Du kan imidlertid bruke koblingene på den siden til å vise omdirigeringer eller se en liste over alle lenker – som virker eller ikke virker- i stedet. Du kan også opprette nye koblingsfiltre ved å utføre et søk og klikke på “Create Custom Filter” -knappen. For eksempel kan dette brukes til å opprette et filter som bare viser kommentarkoblinger.Det er flere handlinger knyttet til hver lenke. De dukker opp når du flytter musen over til en av linkene som er oppført på den ovennevnte kategorien –

Rediger URL “lar deg endre nettadressen til den linken. Hvis lenken er til stede på mer enn ett sted (for eksempel både i et innlegg og i bloggrollen), vil alle forekomster av denne nettadressen bli endret.

“Unlink” fjerner koblingen, men etterlater linkteksten intakt.

“Ikke ødelagt” lar deg manuelt merke en “ødelagt” kobling som arbeid. Dette er nyttig hvis du vet at det ble feil oppdaget som ødelagt på grunn av et nettverksfeil eller en feil. Den merkede lenken vil fortsatt bli sjekket med jevne mellomrom, men pluginet vil ikke vurdere det ødelagt med mindre det blir et nytt resultat.

“Dismiss” skjuler lenken fra “Broken Links” og “Omadresser” visninger. Det vil fortsatt bli sjekket som normalt og få de vanlige lenkeformatene (for eksempel en streik-effekt for ødelagte koblinger), men vil ikke bli rapportert igjen hvis ikke statusen endres. Nyttig hvis du vil anerkjenne en kobling som ødelagt / omdirigert og bare gå som den er.
Du kan også klikke på innholdet i kolonnene “Status” eller “Lenketekst” for å få mer informasjon om statusen til hver lenke.