Ashampoo Office 2018 – den rimelige, omfattende og profesjonelle Office-pakken!

Med Office 2018 tilbyr den tyske programvareutvikleren Ashampoo et omfattende alternativ til Microsoft Office, med et uovertruffen forhold mellom pris og ytelse.

De inkluderte tekstbehandlings-, regneark- og presentasjonsprogrammene tilbyr utmerket ytelse og full kompatibilitet med Microsoft Office, fra versjon 6.0 til 2016.
Dette betyr at dokumenter enkelt kan benyttes i både Ashampoo Office 2018 og MS Office, uten behov for import eller eksport.
Ashampoo Office 2016 har et nytt og brukervennlig bånddesign sammen med en forbedret stavekontroll.
De nye TMDV- og PRDX-dokumentformatene støtter enda flere formaterings- og designalternativer.
En annen stor nyhet er muligheten for å skru på optimalisering for berøringsskjerm. Ashampoo Office 2018 tilbyr en stor grad av brukervennlighet og komfort,
med smarte nedtrekksmenyer, en individuell startlinje og en rekke formaterings-, mal- og tabellforbedringer.

Perfekt tekstbehandling: TextMaker 2018

TextMaker 2018 er den perfekte tekstbehandleren for alle dokumenttyper – gratulasjonskort, brosjyrer, forretningsbrev eller oppgaver. Den unike objektmodusen muliggjør plassering av grafikk, tegninger og tekst hvor som helst i et dokument. En kontinuerlig orddteller hjelper til med å oppfylle krav til tekstlengde, og støtte for DOCX sikrer at filene alltid fungerer med Microsoft Word. Ferdige dokumenter kan ikke bare skrives ut, men også eksporteres til PDF-filer eller e-bøker.

scr-ashampoo-office-2018-textmaker-edit-document

Mesterlige regneark: PlanMaker 2018

Den kraftige PlanMaker 2018 gjør oppretting av beregninger, tabeller og diagrammer utrolig enkelt. Fra enkle rutetabeller til omfattende finansplanlegging for firmaet ditt – PlanMaker hjelper deg med alt. Syntaksutheving og formelvalidering hjelper deg raskt å finne og eliminere eventuelle feil. Med mer enn 350 innebygde beregninger, enkel tabellhåndtering og støtte for store regneark med over 1 million rader kan PlanMaker 2018 påta seg enhver beregning. Full kompatibilitet med Microsoft Excel garanteres ettersom PlanMaker benytter XLSX-filformatet.

scr-ashampoo-office-2018-planmaker-chart

Fengslende presentasjoner: Presentations 2018

Presentations 2018 har alle verktøyene du trenger for å lage flotte presentasjoner. Dette inkluderer forbløffende animasjoner og lysbildeoverganger sammen med et modent lysbildekonsept. Det tar bare noen få klikk å plassere plassholdere nøyaktig for et konsekvent utseende og sømløs kompatibilitet med PowerPoint. De integrerte og tilpassbare designmalerne reduserer arbeidsbelastningen kraftig, mens individuell grafikk, diagrammer, lyder, videoer og animasjoner lar deg legge til det lille ekstra til presentasjonene dine. Presentations 2018 bruker det vanlige PPTX-formatet, for maksimal kompatibilitet med Microsoft PowerPoint.

scr-ashampoo-office-2018-presentations-slides

Ashampoo Office 2018 kjører på Windows 10, Windows 8.1, Windows 8 og Windows 7. Hver lisens kan benyttes på 5 PC-er hjemme eller på kontoret.

ashampoo office 2018
 
Windows 10 compatible

Fantastisk Office pakke med lisens for opptil 5 brukere

Opprett dokumenter, regneark og presentasjoner uten problemer, og med fantastisk kompatibilitet!

Den er alt en Office-pakke skal være: Kraftig og fullt kompatibel!

Vi kjenner alle noen alternativer til Microsoft Office, men visste du at det nå finnes en rimelig Office-pakke som er fullt kompatibel med både de nyeste og klassiske Microsoft-formatene?

RICHANSE.NO