StockSnap.io Gratis Bilder

StockSnap.io

StockSnap-bilder er gratis å bruke. Bildene på nettstedet faller inn under Creative Commons CCO-lisensen, som betyr at du kan kopiere, endre og distribuere bildene deres for hvilket formål du har i tankene uten å ha tillatelse eller måtte betale. Søkefeltet gjør det enkelt å finne et bilde som passer dine behov.

De tilbyr bilder av høy kvalitet til omtrent enhver bruk du kan tenke på – inkludert kommersiell bruk – gratis. Ingen triks, ingen gimmicks, bare blendende bilder for dine kreative prosjekter.

Om StockSnap:

Hos StockSnap vet de hvor frustrerende det kan være å se etter de riktige bildene til dine digitale og trykte prosjekter. Det er så mange faktorer å vurdere: innhold, vinkel, fargevalg, komposisjon og mer.

Så er det forretnings-aspektene å tenke på. Hvor mye vil å bruke dette bildet koste deg? Kan du gjøre det du trenger å gjøre med det? Hva med å redigere den? Hva er tillatt? Hva er forbudt?

Dette er et problem som StockSnap ble opprettet for å løse. Her finner du ingen kompliserte kredittkrav eller dyre prisordninger basert på bruk. Faktisk er alle bildene deres helt gratis å bruke, til absolutt ethvert formål overhodet.

StockSnap er bygget på et veldig enkelt premiss:

De lover sine brukere en stadig utvidende samling av de beste, vakreste arkivbildene gratis. Og de tilbyr disse bildene under en enkel CC0-lisens som lar deg gjøre hva du vil med alle bildene, ingen henvisning til utgiver/fotograf nødvendig

Google Site kit

For å få oversikt over hvordan folk finner og bruker ditt WordPress nettsted: Skal du sjekke ut den offisielle utvidelsen

Translate »
Rull til toppen