Sjekk om nettstedet ditt har døde lenker

Dead Link Checker

Et kraftig verktøy for å finne døde lenker.

Hvis du eier eller administrerer et nettsted, vet du at det kan være en utfordrende oppgave å vedlikeholde det. Et av de vanligste problemene du vil støte på er lenker som ikke lenger virker. Det vil gjøre at opplevelsen av nettstedet blir en dårlig erfaring. Du vil også få dårligere rangering på søkemotorer. Heldigvis finnes det en løsning: DeadLinkChecker.com.

sjekk om nettstedet har døde lenker

Hva er DeadLinkChecker.com?

DeadLinkChecker.com er et gratis online verktøy som lar deg sjekke nettstedet ditt for ødelagte lenker. Det fungerer ved å gjennomsøke nettstedet ditt og teste hver lenke for å se om den fortsatt er gyldig. Verktøyet støtter ulike protokoller, inkludert HTTP, HTTPS, FTP og mailto, og det kan håndtere nettsteder med opptil 10 000 sider. I tillegg tilbyr den ulike alternativer, for eksempel å sjekke eksterne lenker, hoppe over bestemte sider eller lenker.

Hvordan virker den?

For å bruke DeadLinkChecker.com, alt du trenger å gjøre er å skrive inn webadressen til nettstedet ditt og klikke på “Sjekk”-knappen. Verktøyet vil deretter begynne å gjennomsøke nettstedet ditt og sjekke hver lenke den finner. Når prosessen er fullført, vil den generere en rapport som viser deg hvilke koblinger som fungerer og hvilke som ikke fungerer. Du kan deretter bruke denne informasjonen til å fikse de ødelagte koblingene på nettstedet ditt.

Det er flere fordeler:

For det første sparer det deg for tid og krefter ved å automatisere prosessen med å finne ødelagte koblinger. I stedet for manuelt å sjekke hver lenke på nettstedet ditt, kan du la verktøyet gjøre jobben for deg. For det andre hjelper det deg å opprettholde en brukeropplevelse av høy kvalitet for de besøkende ved å sikre at alle koblinger på nettstedet ditt fungerer som det skal. For det tredje kan det forbedre søkemotor-rangeringen din ved å forhindre at ødelagte koblinger påvirker nettstedets SEO negativt. Og det er helt gratis og enkelt å bruke, noe som gjør det tilgjengelig for alle.

richard

DeadLinkChecker.com er et kraftig verktøy for å finne ødelagte lenker på nettstedet ditt. Ved å automatisere prosessen med å sjekke lenker, sparer det deg for tid og krefter samtidig som nettstedets brukeropplevelse og søkemotor-rangeringer forbedres. Hvis du ikke har brukt dette verktøyet ennå, anbefaler det på det sterkeste å prøve det. Med sine omfattende funksjoner, brukervennlige grensesnitt og gratis tilgjengelighet, er det et must for alle nettsteds eiere.

Richard

Richanse.no