Flytt spillelister fra Spotify, Youtube….

Trenger du å flytte spillelister, Artister fra en musikk strømmetjeneste til en annen?

FreeYourMusic.com er en nettbasert musikkoverføringstjeneste.

FreeYourMusic.com er en nettbasert musikkoverføringstjeneste som lar brukere overføre musikk fra én musikkstrømmetjeneste til en annen. Plattformen støtter et bredt spekter av musikkstrømmetjenester, inkludert Spotify, Apple Music, Tidal, YouTube Music, Amazon Music, Deezer, Google Play Music og mange flere. Med FreeYourMusic.com kan brukere overføre spillelister, spor og album fra en tjeneste til en annen, og eliminerer behovet for å manuelt gjenskape musikksamlingen på hver plattform.

VIKTIG: Det kan være at ikke alle strømmetjenestene har alle de samme artistene, så de vil ikke bli overført.

Prosessen

Prosessen med å overføre musikk ved hjelp av FreeYourMusic.com er enkel og grei. Først må brukerne besøke nettstedet og velge kilde- og destinasjonsstrømmetjenestene de vil overføre musikken mellom. De må deretter logge inn på kontoene sine på begge tjenestene og autorisere FreeYourMusic.com for å få tilgang til musikksamlingen deres. Når de er autorisert, kan brukerne velge spillelistene, sporene eller albumene de vil overføre og starte overføringsprosessen. Overføringsprosessen er automatisert, og brukere kan fortsette å bruke enhetene sine mens overføringen pågår.

Metadata, hastighet og dashbord

En av nøkkelfunksjonene til FreeYourMusic.com er dens evne til å bevare metadataene til overført musikk. Dette betyr at plattformen overfører all informasjon knyttet til en sang, inkludert sangtittelen, artistnavnet, albumnavnet og til og med albumbildet. Dette sikrer at den overførte musikken er identisk med den originale musikken, uten tap av kvalitet eller informasjon.

En annen ting er hastigheten. Plattformen bruker høyhastighetsservere for å overføre musikk mellom strømmetjenester, noe som sikrer at prosessen fullføres raskt og effektivt. Dette er spesielt nyttig for brukere som har en stor musikksamling og ønsker å overføre den mellom tjenester.

Brukere har også et dashbord som viser status for overføringen. Brukere kan se fremdriften av overføringen, antall spor som er overført, og estimert tid som gjenstår. Dette gir brukerne trygghet og lar dem overvåke overføringsprosessen i sanntid.

Priser

 • De har en gratis versjon men du kan kun overføre opptil 100 sanger og 1 spilleliste gratis. Så snart du når grensen, kan du registrere deg med e-postadressen din for å få 200 ekstra bonusspor du kan overføre.

Ubegrenset overføring krever at du kjøper en av pakkene de tilbyr:

 • Basic: du kan overføre ubegrenset med sanger, spillelister og artister. Dette er en livstids lisens med oppdateringer inkludert. hvis du bare skal overføre til en annen musikktjeneste en sjelden gang er dette alt du trenger.
 • Premium: Er et månedlig/årlig abonnement.
  Du kan overføre ubegrenset med sanger, spillelister og artister på alle plattformer (stasjonær og mobil).
  Livstidsoppdateringer
  E-poststøtte
  Automatisk synkronisering av alle spillelister / album
  Sikkerhetskopier spillelistene dine i skyen
  Avbryt når som helst.
 • Lifetime lisensen:
  Du har de samme funksjonene som du har i premium.
richard

FreeYourMusic.com er en utmerket løsning for brukere som ønsker å overføre musikken sin mellom ulike strømmetjenester raskt og effektivt. Dens evne til å overføre musikk samtidig som den bevarer metadata, hastighet og brukervennlighet gjør den til et må-ha-verktøy for enhver musikkelsker. Enten du bytter fra en strømmetjeneste til en annen eller ønsker å sikkerhetskopiere musikksamlingen din, er FreeYourMusic.com den perfekte løsningen.

Richard

Richanse.no