Pixabay Gratis bilder og videoer

Pixabay Gratis bilder og videoer

bilder og videoer du kan bruke hvor som helst.

Pixabay er et pulserende fellesskap av kreative mennesker som deler opphavsrettfrie bilder og videoer. Alt innhold er utgitt under Creative Commons CC0, som gjør dem trygge å bruke uten at du trenger å be om tillatelse eller gi kreditt til kunstneren – selv for kommersielle formål.

Likevel kan det være slik at innholdet kan være beskyttet av lover om varemerker, offentliggjøring og personvern.

unntak er at:

Identifiserbare personer kan ikke vises i dårlig lys eller på en måte som de kan finne støtende, med mindre de gir samtykke.
Ikke foreslå godkjenning av produkter, tjenester, etc. av avbildede personer eller organisasjoner. For eksempel: Ikke bruk et bilde av NASA og plasser det ved siden av ditt eget produkt på en måte som tyder på at NASA vil anbefale produktet.

Kan Pixabay bildene brukes på Facebook og andre sosiale plattformer?
Ja, du kan bruke Pixabay-bilder på sosiale medier. Få mer informasjon…

Er du selv en fotograf kan du legge ut og dele dine egne bilder der med mennesker over hele verden. Du kan sette opp en paypal lenke for at personer som bruker ditt bilde kan sponse deg feks.en kopp kaffe av fri vilje 🙂

Gå til Pixabay.com

Pixabay har en utvidelse for WordPress

pixabay-WP addon

Kom i gang med pixabay utvidelsen i WordPress.

Når du er inne i kontrollpanelet i WordPress trykk på utvidelser når du er kommet inn i panelet for utvidelser skriver du inn i søkefeltet Pixabay, når du har funnet Pixabay utvidelsen trykker du på installer nå og etter en liten stund vil det stå aktiver, trykk på aktiver og utvidelsen er blitt aktiv i WordPress og klar for bruk

Du finner Pixabay knappen i editor, du trykker bare på den og det vil åpne opp et vindu med søk og forhåndsvisning av bilder du kan bruke.