Ashampoo WinOptimizer 2018 – Kraftig systemoptimalisering

Ashampoo WinOptimizer 2018

Kraftig systemoptimalisering

Ashampoo WinOptimizer 2018:
Er et anerkjent program for å fikse Windows-feil og fjerne søppeldata. Dette sikrer konstant systemytelse og stabilitet.

winoptimizer

Annonse: Kjøp Winoptimizer 2018

Ashampoo WinOptimizer 2018 renser, akselererer og sikrer ditt Windows-system. Programmet tar seg av vedlikeholdsproblemer som oppstår ved vanlig bruk av Windows. Verktøy som 1-klikks optimalisering renser harddisker, reparerer ugyldige snarveier og sletter nettlesingsloggen og informasjonskapslene for å spare plass og beskytte personvernet ditt. Ulike moduler hjelper deg med å analysere, tilpasse og optimalisere Windows-systemer. Hvis du ønsker kan programmet også hjelpe deg å begrense Microsofts datainnsamling til et minimum. Systemvedlikeholdsverktøy eliminerer søppelfiler, nettleserspor og registerfeil. Ytterligere service- og prosesshåndteringsfunksjoner forkorter oppstartstider og optimaliserer Internettforbindelsen din.

scr-ashampoo-winoptimizer-2018-mainscreen-problems

Programmet leveres også med to moduler for å beskytte ditt privatliv, og en kraftig analysefunksjon for omfattende detaljer om maskin- og programvare. Følsomme data kan slettes permanent eller krypteres med passordbeskyttelse. Versjon 2018 kommer med en forbedret oversiktside med raske analyseresultater, et verktøy som oppdager ugyldige snarveier og et referanseverktøy for harddisken. Videre er alle rengjøringmoduler oppdatert for best ytelse og kompatibilitet.

winoptimizer

– Sjekk programsnarveier
– Benchmark harddisken din
– Administrer og tilpass hurtigmenyer
– Full kontroll over oppstartsprogrammer og tjenester

winoptimizer_2018

Ashampoo WinOptimizer 2018 går langt utover de vanlige PC-opprydningsoppgavene for å slette midlertidige filer og informasjonskapsler, og legger til et stort utvalg av avanserte vedlikeholds- og tilpasningsinnstillinger 

RICHANSE.NO