WP Rocket er en av de beste WordPress-utvidelsene for caching

WP Rocket er en av de beste WordPress-utvidelsene for caching

Alle WordPress nettsteder bør ha en slags caching aktivert.

Uten det er nettstedet ditt nesten garantert å laste sakte og det får de besøkende til å forlate det fort
og du får også dårlige rangeringer på søkemotorene.WP Rocket er en relativ nykommer i WordPress, og de har tatt ting med storm.

Caching innebærer å generere – og lagre – en ferdigstilt statisk (dvs. uendret) versjon av nettstedet ditt på serveren din, klar til å vise til besøkende på et øyeblikk. Dette reduserer behovet for nettstedet ditt (og / eller brukerens nettleser) for å kommunisere frem og tilbake med serveren for å samle informasjonen bak scenen som lager nettstedets nettsider.
Med mindre kommunikasjon foregår mellom servere, og mindre data lastes hver gang nettstedet ditt er tilgjengelig, er tiden det tar å laste inn innlegg og sider, betydelig redusert.
WP Rocket vil potensielt:

  • Cache alle innlegg og sider på nettstedet ditt
  • aktivere nettleser caching
  • utsette lasting av JavaScript-filer
  • redusere båndbreddebruk med gzip-komprimering
  • optimaliser Google fonter
  • redusere og sette sammen CSS og JS-filer
  • utsette innlasting av bilder.

Det kan hende du lurer på hva som skjer hvis du publiserer et nytt blogginnlegg på et hurtigbufret nettsted,
siden det antas at en uforandret hurtigbufret versjon av nettstedet ditt ikke vil ta hensyn til disse nyopprettede dataene.
WP Rocket vil regenerere de hurtigbufrede delene av nettstedet ditt hver gang du oppdaterer innholdet ditt,
slik at dine besøkende alltid vil se den nyeste versjonen av nettstedet ditt.

CDN-kompatibilitet

WP Rocket er også kompatibel med CDN-tjenester (Content Delivery Network):
Hvis nettstedet ditt er stort nok til å garantere å distribuere filene til flere servere over hele verden for raskere lastetider, vil du finne WP Rocket mer enn imøtekommende.

Rask og enkel oppsett

Det viktigste salgsargumentet til WP Rocket er hvor enkelt det gjør det mulig å cache på nettstedet ditt.
Med de fleste andre caching plugins møter du den noen ganger skremmende oppgaven med å forstå og fylle ut flere sider med innstillinger.

Her ser dere mitt nettsted wpwip.no testet på pingdom:

Første test er uten WP Rocket aktivert.wprocket test1

Andre test er med WP Rocket aktivert, som dere kan se er det store forskjeller.wprocket test2

Det som er det fine med WP Rocket er hvor lett den er å sette opp i forhold til noen av konkurrentene.

wprocket kontrollpanel

Her har du en oversikt over hva noen av konkurrentene tilbyr i sine utvidelser.wprocket sammenligne

WP Rocket er virkelig veldig imponerende. Ikke bare er det ekstremt enkelt å bruke, det gir også gode resultater,
og
kan brukes på nettstedet ditt på bare noen få klikk.

De
t eneste som kan være negativt er at du ikke kan få den gratis, men for min del er den verd prisen, med sin enkelhet og at den virker som lovet.

Prisoversikt for WP Rocket

wprocket priser

richanse_logo_150

WP Rocket

En av de absolutt beste utvidelsene for å optimalisere wordpress nettstedet ditt.

Anbefales!

Richard

Richanse.no

sjekk om nettstedet har døde lenker

Sjekk om nettstedet ditt har døde lenker

Dead Link Checker Et kraftig verktøy for å finne døde lenker. Hvis du eier eller administrerer et nettsted, vet du at det kan være en utfordrende oppgave å vedlikeholde det. Et av de vanligste problemene du vil støte på er lenker som ikke lenger virker. Det vil gjøre at opplevelsen av nettstedet blir en dårlig erfaring. Du vil også få dårligere rangering på søkemotorer. Heldigvis finnes det en løsning: DeadLinkChecker.com. Hva er DeadLinkChecker.com? DeadLinkChecker.com er et gratis online verktøy som lar deg sjekke nettstedet ditt for ødelagte lenker. Det fungerer ved å gjennomsøke nettstedet ditt og teste hver lenke for

spillelister

Flytt spillelister fra Spotify, Youtube….

Trenger du å flytte spillelister, Artister fra en musikk strømmetjeneste til en annen? Freeyourmusic.com FreeYourMusic.com er en nettbasert musikkoverføringstjeneste. FreeYourMusic.com er en nettbasert musikkoverføringstjeneste som lar brukere overføre musikk fra én musikkstrømmetjeneste til en annen. Plattformen støtter et bredt spekter av musikkstrømmetjenester, inkludert Spotify, Apple Music, Tidal, YouTube Music, Amazon Music, Deezer, Google Play Music og mange flere. Med FreeYourMusic.com kan brukere overføre spillelister, spor og album fra en tjeneste til en annen, og eliminerer behovet for å manuelt gjenskape musikksamlingen på hver plattform. VIKTIG: Det kan være at ikke alle strømmetjenestene har alle de samme artistene, så de vil ikke

optimalisering

En av de beste bilde optimalisering utvidelsene?

Imagify bilde optimaliserings verktøy Imagify finnes som nettsted og en WordPress utvidelse. Du kan optimalisere bilder både på nettstedet og i WordPress. I denne artikkelen fokuserer jeg på WordPress utvidelsen. Imagify er et kraftig bilde optimaliserings verktøy som du trenger på ditt WordPress nettsted, utvidelsen optimaliserer og reduserer størrelsen på bildene dine, som vil  gjøre at sidene lastes inn mye fortere. Imagify bruker avanserte algoritmer for å redusere størrelsen på bilder uten å ofre kvaliteten. Starter er en gratis konto som kommer med en 20 MB månedlig plan på ubegrensede nettsteder. Du kan komprimere på 2 måter med gratis versjonen, Smart