StockSnap.io Gratis Bilder

Tusenvis av gratis bilder som du kan bruke uten noen begrensninger.

gratis bilder

StockSnap er gratis bilder som du kan bruke.

Bildene på nettstedet faller inn under Creative Commons CCO-lisensen, som betyr at du kan kopiere, endre og distribuere bildene deres for hvilket formål du har i tankene uten å ha tillatelse eller måtte betale. Søkefeltet gjør det enkelt å finne et bilde som passer dine behov.

De tilbyr bilder av høy kvalitet til omtrent enhver bruk du kan tenke på – inkludert kommersiell bruk – gratis. Ingen triks, ingen gimmicks, bare blendende bilder for dine kreative prosjekter.

Om StockSnap:

Hos StockSnap vet de hvor frustrerende det kan være å se etter de riktige bildene til dine digitale og trykte prosjekter. Det er så mange faktorer å vurdere: innhold, vinkel, fargevalg, komposisjon og mer.

Så er det forretnings-aspektene å tenke på. Hvor mye vil å bruke dette bildet koste deg? Kan du gjøre det du trenger å gjøre med det? Hva med å redigere den? Hva er tillatt? Hva er forbudt?

Dette er et problem som StockSnap ble opprettet for å løse. Her finner du ingen kompliserte kredittkrav eller dyre prisordninger basert på bruk. Faktisk er alle bildene deres helt gratis å bruke, til absolutt ethvert formål overhodet.

StockSnap er bygget på et veldig enkelt premiss:

De lover sine brukere en stadig utvidende samling av de beste, vakreste arkiv bildene gratis. Og de tilbyr disse bildene under en enkel CC0-lisens som lar deg gjøre hva du vil med alle bildene, ingen henvisning til utgiver/fotograf nødvendig

Vurdering:
5/5
spillelister

Flytt spillelister fra Spotify, Youtube….

Trenger du å flytte spillelister, Artister fra en musikk strømmetjeneste til en annen? Freeyourmusic.com FreeYourMusic.com er en nettbasert musikkoverføringstjeneste. FreeYourMusic.com