Stock Footage 4 free

stockfootage4free

StockFootageForFree.com er et nettsted dedikert til å gi helt gratis arkivfilm og video fra hele verden. Opptak kan lastes ned umiddelbart og innlemmet i enhver type prosjekt – personlig eller kommersiell.

Det er aldri noen gebyrer for bruk av deres opptak. Våre opptak leveres med en 100% lisensfri lisens som lar deg bruke opptakene i alle typer produktioner, for verdensomspennende distribusjon, for alltid.

Les en mer omfattende versjon av lisensavtalen.

Alle opptakene vi tilbyr, er i HD-format og ble skutt og redigert for å opprettholde NTSC-kringkastingskvalitet. Spesifikasjonene er som følger:

Størrelse: 1920 x 1080 piksler (16: 9)
Codec: QuickTime Photo-JPEG, høy kvalitet
Rammehastighet: 29,97

Med daglige tillegg til vårt arkivbibliotek for gratis arkiv, er vi forpliktet til å hjelpe deg med å finne det perfekte visuelle mesterverket å legge til i prosjektet ditt.

Som registrert bruker er all opptak på nettstedet tilgjengelig for deg, og du kan bruke den fritt og juridisk i dine egne prosjekter, royaltyfrie.

Det er aldri noen avgifter eller forpliktelser for å bruke Stock Footage gratis, men hvis du føler deg sjenerøs, kan du dele dette nettstedet med vennene dine.

Facebook
Twitter
YouTube
RSS abonnement

De har også gratis bilder, musikk mm

AI Chatbot Avatar