Personvernerklæring (EU)

Denne personvernerklæringen ble sist oppdatert den 20. april 2020 og gjelder alle innbyggere i EØS området.

I denne personvernerklæringen forklarer vi hva vi gjør med dataene vi innhenter om deg viahttps://www.richanse.no. Vi anbefaler deg å lese denne uttalelsen nøye. I vår behandling overholder vi kravene i personvernlovgivningen. Det betyr blant annet at:

  • vi oppgir tydelig hvilke formål vi behandler personopplysninger for. Vi gjør dette ved hjelp av denne personvernerklæringen;
  • vi tar sikte på å begrense samlingen av personopplysninger til bare de personopplysningene som er nødvendige for legitime formål;
  • vi ber først om ditt eksplisitte samtykke til å behandle dine personopplysninger i tilfeller som krever ditt samtykke;
  • vi tar passende sikkerhetstiltak for å beskytte dine personopplysninger og krever også dette fra parter som behandler personopplysninger på våre vegne;
  • we respect your right to access your personal data or have it corrected or deleted, at your request.

Hvis du har spørsmål, eller ønsker å vite nøyaktig hvilke data vi oppbevarer om deg, kan du kontakte oss.

1. Formål, data og oppbevaringsperiode

1.1 Vi bruker dine data til følgende formål:

Kontakt - via telefon, e-post, og/eller nett-skjema

For dette formålet bruker vi følgende data:

  • E-post adresse
  • Brukernavn, passord og andre kontospesifikke data
  • Ip-adresse
  • Plassering
  • Besøksadferd
  • Kontoer på sosiale medier

Grunnlaget for at vi kan behandle disse dataene er:

Samtykke innhentet

Oppbevaringsperiode

Vi beholder disse dataene til tjenesten avsluttes.

1.2 Vi bruker dine data til følgende formål:

Nyhetsbrev

For dette formålet bruker vi følgende data:

  • Navn, adresse og by
  • E-post adresse
  • Brukernavn, passord og andre kontospesifikke data
  • Ip-adresse
  • Plassering
  • Besøksadferd
  • Kontoer på sosiale medier

Grunnlaget for at vi kan behandle disse dataene er:

Samtykke innhentet

Oppbevaringsperiode

Vi beholder disse dataene til tjenesten avsluttes.

1.3 Vi bruker dine data til følgende formål:

For å være i stand til å tilfredsstille rettslige forhold

For dette formålet bruker vi følgende data:

  • Navn, adresse og by
  • E-post adresse
  • Brukernavn, passord og andre kontospesifikke data
  • Ip-adresse
  • Plassering
  • Besøksadferd
  • Kontoer på sosiale medier

Grunnlaget for at vi kan behandle disse dataene er:

Samtykke innhentet

Oppbevaringsperiode

Vi beholder disse dataene til tjenesten avsluttes.

1.4 Vi bruker dine data til følgende formål:

Samle og analysere statistikk for forbedring av nettsted.

For dette formålet bruker vi følgende data:

  • Navn, adresse og by
  • E-post adresse
  • Brukernavn, passord og andre kontospesifikke data
  • Ip-adresse
  • Plassering
  • Besøksadferd
  • Kontoer på sosiale medier

Grunnlaget for at vi kan behandle disse dataene er:

Samtykke innhentet

Oppbevaringsperiode

Vi beholder disse dataene til tjenesten avsluttes.

2. Deling med andre parter

Vi deler ikke dine data med tredjepartsaktører.

3. Informasjonskapsler

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler. For mer informasjon om informasjonskapsler, vennligst se vår Informasjonskapselerklæring

Vi har inngått en databehandleravtale med Google.

4. Sikkerhet

Vi er forpliktet til sikkerheten til personopplysninger. Vi tar passende sikkerhetstiltak for å begrense misbruk av og uautorisert tilgang til personopplysninger. Dette sikrer at bare de nødvendige personene har tilgang til dataene dine, at tilgangen til dataene er beskyttet, og at våre sikkerhetstiltak blir gjennomgått regelmessig.

5. Tredjeparts nettsteder

Denne personvernerklæringen gjelder ikke tredjeparts-nettsteder koblet til via lenker på nettstedet vårt. Vi kan ikke garantere at disse tredjepartene håndterer dine personopplysninger på en pålitelig eller sikker måte. Vi anbefaler at du leser personvernerklæringene til disse nettstedene før du bruker disse nettstedene.

6. Endringer i denne personvernerklæringen

Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer i denne personvernerklæringen. Det anbefales at du konsulterer denne personvernerklæringen regelmessig for å være klar over eventuelle endringer. I tillegg vil vi aktivt informere deg der det er mulig.

7. Få tilgang til og endre dataene dine

Hvis du har spørsmål eller ønsker å vite hvilke personopplysninger vi har om deg, kan du kontakte oss. Du kan kontakte oss ved å bruke informasjonen nedenfor. Du har følgende rettigheter:

  • Du har rett til å vite hvorfor dine personlige data er nødvendige, hva som vil skje med dem og hvor lenge de blir beholdt i.
  • Rett til tilgang: Du har rett til tilgang til dine personopplysninger som er kjent for oss.
  • Rett til retting: du har rett til å supplere, rette, slette eller blokkere dine personopplysninger når du måtte ønske det.
  • Hvis du gir oss ditt samtykke til å behandle dataene dine, har du rett til å tilbakekalle det samtykket og å få dine personlige data slettet.
  • Rett til å overføre dataene dine: du har rett til å be om alle dine personopplysninger fra behandlingsansvarlig og overføre dem i sin helhet til en annen behandlingsansvarlig.
  • Retten til å innvende: du kan innvende mot behandlingen av dataene dine. Vi overholder dette, med mindre det er berettiget grunn til behandling.

Sørg for å alltid oppgi hvem du er, slik at vi kan være sikre på at vi ikke modifiserer eller sletter data fra feil person.

8. Innsending av en klage

Hvis du ikke er fornøyd med måten vi håndterer (en klage på) behandlingen av dine personopplysninger, har du rett til å sende inn en klage til Datatilsynet.

9. Kontakt-detaljer

Richard Hansen
Alfons veg 28 9010 Tromsø
Norge
Nettsted: https://www.richanse.no
E-post: kontakt@richanse.no

Vedlegg

iThemes Security

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Security Logs

Foreslått tekst: The IP address of visitors, user ID of logged in users, and username of login attempts are conditionally logged to check for malicious activity and to protect the site from specific kinds of attacks. Examples of conditions when logging occurs include login attempts, log out requests, requests for suspicious URLs, changes to site content, and password updates. This information is retained for 60 days.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Foreslått tekst: A QR code image is generated for users that set up two-factor authentication for this site. This image is generated using an iThemes hosted API. As part of generating this image, your username is sent to the API. This data is not logged. For privacy policy details, please see the iThemes Privacy Policy. Foreslått tekst: This site is scanned for potential malware and vulnerabilities by Sucuri's SiteCheck. We do not send personal information to Sucuri; however, Sucuri could find personal information posted publicly (such as in comments) during their scan. For more details, please see Sucuri's privacy policy.

When running Security Check, ithemes.com will be contacted as part of a process to determine if the site supports TLS/SSL requests. No personal data is sent to ithemes.com as part of this process. Requests to ithemes.com include the site's URL. For ithemes.com privacy policy details, please see the iThemes Privacy Policy.

In order to ensure file integrity, iThemes Security pulls data from wordpress.org, ithemes.com, and amazonaws.com. No personal data is sent to these sites. Requests to wordpress.org include the WordPress version, the site's locale, a list of installed plugins, and a list of each plugin's version. Requests to ithemes.com and amazonaws.com include the installed iThemes products and their versions. For wordpress.org privacy policy details, please see the WordPress Privacy Policy. For ithemes.com privacy policy details, please see the iThemes Privacy Policy. Requests to amazonaws.com are to content added and managed by iThemes which is covered by the Amazon Web Services Data Privacy policy.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Foreslått tekst: Security logs are retained for 60 days.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Foreslått tekst: This site is part of a network of sites that protect against distributed brute force attacks. To enable this protection, the IP address of visitors attempting to log into the site is shared with a service provided by ithemes.com. For privacy policy details, please see the iThemes Privacy Policy.

Really Simple SSL

Really Simple SSL og Really Simple SSL-utvidelsen behandler ingen personlig informasjon, så Personvernforordningen (GDPR) får ingen anvendelse for disse utvidelsene eller bruken av disse på ditt nettsted. Du kan lese mer om dette i vår personvernerklæring her.

Akismet

Vi samler inn informasjon og besøkende som kommenterer på nettsteder som bruker Akismet antispam-tjenesten. Informasjonen vi samler inn avhenger av hvordan administartoren setter opp Aksimet for nettstedet, men typisk inkluderer det den kommenterendes IP-adresse, brukeragent, refererende side og nettstedets URL (sammen med annen informasjon som er opgitt av den komenterende, som navn, brukernavn, epost-adresse og kommentaren i seg selv).

Loco oversettelse

Denne utvidelsen samler ikke data fra besøkende på nettstedet. Administratorer og auditører kan ønske å gjennomgå Loco sin utvidelses personvernvarsel.

MailPoet

MailPoet nyhetsbrev og epost

Hvis du har abonnert på nyhetsbrevet vårt eller hvis du er medlem av nettsiden vår (du kan logge inn) eller hvis du har kjøpt noe på nettstedet vårt, er det en stor sjanse for at du vil få epost fra oss. Vi vil bare sende deg epost som du har meldt deg på for å få, eller som gjelder tjenestene vi har tilført deg. For å sende deg epost bruker vi navnet og epostadressen du gir oss. Nettstedet vårt logger også IP-adressen du brukte da du meldte deg på tjenesten for å forhindre misbruk av systemet. Dette nettestedet kan sende epost gjennom MailPoet sendetjenesten. Denne tjenesten gjør at vi kan spore åpninger og klikk på epostene våre. Vi bruker denne informasjonen til å forbedre innholdet i nyhetsbrevene våre. Ingen identifiserbar informasjon er ellers sporet utenfor dette nettstedet med unntak av epostadressen.

Translate »
>
Rull til toppen